06-24644358 k.dijkstra@hoveniercoris.nl

Kosten

Ontwerp en aanleg – De kosten voor ontwerp en aanleg doe ik uitsluitend op maat, waarbij een eerste oriëntering, plan, schets of offerte uiteraard kosteloos is.

Onderhoud – Natuurlijk werk ik met vaste uurtarieven maar bij werken in de tuin komt meer kijken dan alléén de uren die de hovenier in uw tuin bezig is.

Een voorbeeld: ik ben één dag in uw tuin bezig met een grote voorjaarsbeurt. Inclusief reiskosten, afvoeren van groenafval en machinegebruik moet u rekenen houden met ongeveer € 325,- incl. BTW. Meestal is het voordeliger, wanneer ik de werkzaamheden solistisch uitvoer. Soms is het nodig dat we met twee personen de werkzaamheden uitvoeren, dan is dit bedrag per dag € 565,-.

Onderhoud kan ook per uur uitgevoerd worden. De uren, materialen en machines worden dan achteraf gefactureerd. Naar gelang het soort werk, ligt het uurtarief op € 27,50 tot € 40,- per uur.

Als u graag zelf in de tuin werkt en toch vakkundige hulp wilt, dan kunt u de werkzaamheden uiteraard prima met mij afstemmen of samen uitvoeren.