06-24644358 k.dijkstra@hoveniercoris.nl

Coris

img-20160908-wa0002Met de natuur méé tuinieren. Dat vergt minder inspanning (de planten doen het werk), het is goed voor de biodiversiteit en er valt het hele jaar door veel meer te genieten in de tuin.
~Kees Dijkstra~

Van mijn liefhebberij voor tuinieren heb ik mijn vak gemaakt. Door mijn opleiding Bosbouw en Natuurbeheer (1996-2000) heb ik allerlei kennis opgedaan waarmee ik de natuur in de tuin het beste tot haar recht kan laten komen. Ik heb daarnaast veel ideeën opgedaan door ‘uit te proberen’, met als kern om met de natuur méé te tuinieren. Daarom stimuleer ik graag het meer ‘natuurlijk’ tuinieren. Als aanvulling op mijn vakinhoudelijk diploma heb ik het veiligheidscertificaat VCA-VOL.

De belangstelling voor nieuwe, en vooral minder arbeidsintensieve stijlen van tuinieren neemt toe. Het ideaal is niet langer een gladgeschoren gazon en onze ideeën over wat onkruid is en wat niet, staan op de helling.

Het maakt niet uit hoe groot uw tuin is; het is ook mogelijk om op een klein oppervlak een tuin te maken die natuurlijk oogt en weinig onderhoud vergt.

Tuinieren is vindingrijk zijn en ‘spelen’ met vele planten. Ik ontwerp tuinen die ‘avontuurlijk’ zijn en waar veel valt te beleven qua bloei en kleur. Voor de aanleg van a tot z en onderhoud kunt u bij mij terecht.

Ik ben u graag van dienst.

Kees Dijkstra